Mina fynd och mästerverk

Här kommer bilder på vad jag fyndade för några veckor sedan i Kungsbacka.Men inspiration av http://popetotrora.blogspot.com/ gjorde jag om underlägg som jag hittade på second hand. Gjorde om mina egna också. Älskar verkligen decopage. En liten pilltrasa har jag också gjort. Det blir nog flera kan jag tro ;)Det har varit mycket i skolan och nu är det bara en egen uppsats kvar och ett grupparbete som vi ska göra på onsdag. Hoppas bli färdig med den egna uppsatsen i början av nästa vecka. Jag ska gå bredvid måndag, tisdag på mitt sommarjobb. Ska visst gå på anställningsintervju också. Jippi. Jag tänker jobba så mycket som möjligt i sommar därför vill jag vara "springvikarie" inom barnomsorgen också.

Min älskade sambo föreslog att vi skulle åka till Hallands väderö bara för att han tror sig veta att jag tycker om den ön. Han är helt underbar. Skulle vara kul att hoppa in på någon loppis eller liknande i närheten ;)

Puss o kram // Ammie
Lördag

Idag var jag uppe tidigt för att se filmen som H och jag hyrde igår. Den heter Letters to Juliett. Hur bra som helst men den var jobbigt gråtig. Usch usch. Igår såg vi istället tredje piratesfilmen ;) Den var bra och tur att jag fick se den innan vi ska se fyran. Den ska jag nämligen se idag i GBG. Den här vecka har varit upp och ner och saker och ting får mig att börja fundera över livet. I torsdags var jag i alla fall i Kungsbacka på röda korset. Jag fick med mig massa fina gardiner och tygbitar och lite till. Jag lovar att bildbevis kommer en annan dag!

Inne på röda korset hade jag lagt mina fynd i en hög och en kvinna gick fram till den och rotade. Hon såg att jag tittade och frågade om det var mitt. Jag sa: Ja men ett stort leende på läpparna. Jaha sa hon och sa lycka till, det ser ut som om du har hittat mycket fint. Ja det hade jag tänkte jag.

En second hand som jag inte hade tillfälle att titta in på var Resursvaruhuset Gruvan. De har öppet: Mån, ons och fred från 12-16. Får pricka in rätt dag nästa gång!

Ha en fin lördag.

Puss o kram //Ammie


Vissa dagar

Vissa dagar är det jobbigt. Jobbigt att vara positiv, jobbigt att vara glad, jobbigt att vara nöjd. Idag är en sån dag. 

Vissa dagar är bättre än andra. En sån dag hände mig igår. Vi har nämligen varit hos en kompis och hennes man i Linköping ;)  Och igår innan vi åkte hem träffade jag min käraste kusin och hennes sambo. Hon och han gjorde mig glad, glad att jag har så fina människor kring mig.

Vissa dagar tvivlar jag på allt. Hur kommer livet se ut? Vad kommer hända? Hur känner människor för mig?

Vissa dagar funderar jag helt enkelt mer än alla andra. Idag är en sådan dag.

Vissa dagar längtar och saknar jag alla dessa fina människor som bor en bit bort. De som betyder någonting för mig är de människor jag ger kärlek och omsorg och omtanke. De människor som jag älskar villkorslöst utan krav!

Vissa dagar saknar jag min bästast vän och längtar tillbaka till sena promenader, långa samtal och renovering av dockhus ;)

Puss o kram //Ammie


11 maj 2011

Här kommer lite bilder på vad jag kan erbjuda för något i syväg ;)

Jag är öppen för förslag om du vill att jag gör något annat :)
Nu får jag återgå till pluggandet :)

Puss o kram och ha en skön onsdag. Själv ska jag ut på promenad i kväll med fina människor ;)

Torsdag förmiddag

Jag fortsätter på temat pengar. Jag är i stort behov av pengar. Som det kunde läsas om i förra inlägget ska jag till Island till hösten och studera och vara ute på praktik. jag skrev att jag gärna gör necessärer, men har nu ångrat mig. Jag syr gärna upp lapptäcke till bebis, kudde, väska i önskad storlek, napphållare och annt. Det är bara att fråga!

Det konstiga vädret verka ha tagit vägen någon annan stans ;) Skönt, för våren är allas längtan :)

Puss o kram //Ammie

RSS 2.0