Ännu en tävling till

Nu är det Nästet som lottar ut en skärbräda eller en necessär. Jag är självklart med och tävlar. I den här bloggen får jag massa inspiration av det som skrivs!
Var med och tävla du också: http://ornnastet.blogspot.com/

Nu ska jag på bokrea med min älskade. Vi firar två år tillsammans idag. Det firar vi med bokrea, god mat och tvättning ;)

Puss o kram // Ammie

Ännu en tävling

Hoppsan nu var det dags igen. Hittade en ny blogg och en tävling i bloggen. Fin fina sjalar står på spel ;)
Var med du också och tävla:
http://popetotrora.blogspot.com/

Nu är det snart dags för skola. I eftermiddag tar jag en fika med två av de bästa!

Puss o kram // Ammie

Sybegär

Jag har blivit helt besatt av att sy olika saker. Just nu är det mycket bebisrelaterade alster. Har två vänner som väntar barn! Hur kul som helst. Hm nu kom jag på att en av dem kanske läser min blogg. Så bilder kommer när leveransen har kommit fram!
Beställde fina tyger från stoff och stil så ett till lapptäcke blir det allt. Och andra roliga välbehövliga saker till en liten knodd.

Fick världens finaste sms i lördags av min kära mor. Hon skrev: Tänkte på dig, då blev jag glad. Kram A. Det värmer verkligen eftersom det var länge sedan jag såg min familj nu. Men i helgen ska jag överraska min mor som fyller år. Hon och far ska åka till Vetlanda och då ska jag dyka upp där också. Kul, hoppas hon blir överraskad!

Puss o kram. Snart dags för kör, men först en liten matbit med min käraste!

Influensadäckad

En vecka fick jag äran att vara på praktik sedan kom sjukdomen. Nu har jag vilat upp mig och känner mig bättre. jag tycker att det är viktigt att lyssna på sin kropp. Det gjorde jag den här gången. Jag vill tipsa om en tävling som bloggen solig har. Var med du med och tävla om fin fina alster! Jag skulle vilja utöka min garderob och jag vann.

Nu ska jag fortsätta att titta på bibliotekstjuven!

Puss o kram

RSS 2.0