Påskafton och mys

Föra året hade Knas och jag en utflykt på klipporna här i Varberg i år blev det utflykt i Åkulla bokskogar! Så underbart, vilken dag. Matsäcken bestod av prinskorv, ägg och ostmacka. Påskmust hade vi packat i också.
Innan var vi på Bois och lämande det sista av rensningen. Så skönt nu kan jag andas igen. Det blev en spegel till sovrummet och en stol till min pysselhörna som vi släpade med hem. Hemma hos Anders blev det en Ira burk, som jag har längtat efter att äga en sån. Igår fick jag veta att min svärmor hade en som hon kunde ge till mig. Tro att jag blev glad. Här är den och den får tjäna som värmeljusförvaring:

 

Här kommer lovade bilder på två stycken födelsedagskort och ett examenskort till min kära vän osm är undersköterska nu!

 Knas svägerska fyller snart år här är en värmeljuskort och här kommer detalj som finns på sidan:


Knas syskonbarn fyller snart år och här är hennes kort!


Och sist men inte minst min väns examenskort, fåret har jag hittat beskrivning på den här sidan:http://www.crafts-for-all-seasons.com/lamb-craft.html

Mottagaren av kortet tycker om får:DHa en fortsatt fin påsk puss och hej! // Ammie

Långfredag

Idag skiner solen här på västkusten. Jag och Knas ska snart gå på tipspromenad med svärföräldrarna. Hoppas verkligen att det är lätta frågor. Åh igår hjälpte min Knas mig att bränna ner bilder på cdskivor. Så skönt nu tar inte de onödig plats på min dator. Jag älskar min dator och kan skriva med fler än pekfingrarna på tangentbordet hehe.
Igår pluggade jag en stund och under pauserna pysslade jag en värmeljuskort och ett examenskort. Bilder kommer en annan dag men kommer bild på välkommen till världen kort till en nyföding :Vingarna på badankorna är egentligen paljetter som är blad. Fiffigt värre ;) Jag älskar verkligen min prägliingsapparat. Den anväder jag nästan jämt när jag ska skriva något på ett kort! Köpt på Clas Ohlson ;) Underbart, billig var den också.

Glad påsk och lev livet och njut av ledighet // Ammie


Livet är till för att levas

Min gitarr är inte spelbar och inte heller min fiol är det. Nu måste jag snart ta tag i att köpa nya strängar. Jag älskar ju att spela och sjunga!

Mitt liv har tagit en liten vändning sen jag böjade att tänka på vad jag köper. Jag har inget behoc och sug av att gå i affärer och shoppa längre. Det ändå jag tycker om är att gå på loppisar och secondhandaffärer. Jag läser just nu en bok som jag har fått låna av min svärmor och den heter leva enklare. Jag har blivit väldigt inspirerad av den boken och vill börja leva för min skull. Jag ska göra saker som främjar mitt liv istället för att dras ner av livet!

Helt underbart är vädret idag, men jag sitter inne och pluggar. Pratade med enav mina bästa vänner som tyvärr bor väldigt långt ifrån mig. Hon är helt underbar och jag älskar henne så mycket!

Det är som pensionärerna säger på jobbet att det som räknas här i livet är relationer inte det materiella och det är efter de visdomsorden jag ska leva efter.

Snart kommer mor och far hit och hälsar på det ska bli kul och mys mys! Jag ska sjunga i kyrkan på söndag och vilken kör jag är med i ;) Vilka fina människor det finns!

Puss o kram och glad påsk// Ammie


RSS 2.0