Mitt uppe i tentaplugg

Prioriterar inte bloggen just nu. På fredag har vi två stycken tentor och jag har pluggat som en idiot för att komma ihåg allt viktigt. Det är en psykologitenta och en tenta med frågor om Svenska som andraspråk. Känns som min hjärna är alldeles full av fakta. Även om jag har plugga massor har jag hunnit med en el pyssel.
Min första prylhylla har blivit färdig. Här är resultatet:

Förra tisdagen var jag även på ett pysselparty då blev dessa mästerverken till:

Och för ett tag sedan gjorde jag morotsmarmelad av ett mycket gott recept!Nu ska jag gå och ladda upp med frukost och sedan börja plugga. Idag pluggar jag själv. De flesta dagarna har jag och två andra i min klass pluggat tillsammans. Får se hur mycket det blir pluggat idag ;)
Ha en fin fin dag. Idag är det ju loppisdag också, blir kanske en sväng förbi Second Chance :D

Puss o kram // Ammie

Tapeter del 2

Jag behöver tapeter som är 39,7 i längden och 21.1 cm i bredden och 80 i längden gånger 20,1 cm i bredden! Jag ska bland annat tapetsera en sån här byrå i fina tapeter!

Fått en förfrågan av en fin fin designer som syr massa fint. Hon har tänkt på mig! Blev så glad. Så nu är jag kanske snart ett Rino alster rikare ;)
Såhär ser alstret ut:

När jag berättade historien för min sambo skrattade han och sa: men du som skulle ta det lugnt med köpandet. Han tillägger att: Ja, du är ju stamkund hos Rino!
Ja det är jag och det är för att jag älskar hennes design och konstnärsrikedom :)

Puss o kram// Ammie

Tapeter

sökes till ett projekt! Nu är jag färdig med min första prylhylla och den blev hur bra som helst. Bildbevis kommer enn annan dag. Ett pysselparty och ett besök på syfestivalen i Malmö har jag också hunnit med sen sist! Här ska pysslas. Jag är så inspirerad :)

Tenta nästa fredag så nu blir det lite läsning.

Puss o kram // Ammie

Lapptäcksfeber

har ju två nära vänner som ska bli mammor! Jag blev så sugen och gjorde ett lapptäcke till dem var och en dregglis! Nu har de båda fått sina paket så nu ska jag visa bilder! Och den som har fått det första täcke har köpt en brun vagn. Det kommer ju passa perfekt! Underbart. När jag var hemma i Hultsfred blev det loppisbesök. Då hittade jag massa fina tyger. Just nu syr jag mitt tredje lapptäcke! Men det behåller jag själv tills tiden kommer för barn :)

Imorgon blir det praktik, ska ha matematiklekar med femåringarna. Det ska bli kul, var ett tag sen sist. I helgen blir det lyxumgänge med fin fina människor. Börjar helgen med mys tillsammans med M och H! Två fina fina vänner som jag är väldigt glad att jag har!

Puss o kram // Ammie

En av favoritbloggarna

har en en give away:

Jag vill självklart vara med och delta. Hon är en kreativ och mönstergalen tjej. Härligt, hoppas på vinst. Var med
du också! Hennes blogg finns i min blogglista till höger på min blogg här.


När jag fyllde 25 år härom veckan fick jag ett halsband av min fina pojkvän. Det är Sägen som har gjort det. Hon har använt en bit av porslinet "Berså och gjort en berlock! Hel underbart vackert, jag är så nöjd och glad :)Det är så stilrent och snyggt både till vardag och fest!

Puss o kram, nu blir det mat och sen kör :D

Första födelsedagspresenten

Ikväll var svärfar här och hälsade på en sväng. Han hade med sig en present och ett kuvert. Presenten var en bok: Svenska serviser 1950-1975. Åh den är helt underbar. Kommer jag lusläsa på tåget imorgon när jag är trött på psykologi. Kul att läsa om kända och okända serviser som har tillverkats. har redan skaffat mig flera favoriter!
I kuvert fanns det pengar. Passar bra att använda till objektivet jag planerar att införskaffa.

En dag som kändes ganska tung, blev det en fin avslutning på. Imorgon åker jag hem, ska bli sååå skönt.

Puss o kram

Bilder på de båda bebispaketen kommer inom kort för nu har de kommit till sina mottagare ;)

RSS 2.0