Blä

en fy så fult mitt förra inlägg blev. Uscgh jag är inte så bra på det här! usch och fy. Vad tusan. Hur svårt kan det vara? Orden blev kaos ju och bilder och text stämmer inte alls. Nu blir jag arg!


Korttillverkning och Rensa i röran

Laddar upp massa bilder. Korttillverkning och Rensa i röran utmaningar!Till körledarna                                                   Till morsdag                     Till en vän               
Till en vän                         Tack för lånet                  Nyfödning                  Alternativt kort
Till en vän                       Krokar i hallen                Fågel                 FågelFöre rensning               Efter rensning                 Före avfrostning         Före avfrostning
Efter avfrostning   Klädhängare                Favoritsmycke!

Nu ska jag ta tag i lite kul pyssel. Regnar och blåser utanför så jag stannar inne och lyssnar på bra musik och pysslar!

Puss o kram // Ammie

Pärlor, pärlor

Tittar runt på alla bloggar jag följer och såg detta hos Ellas inspiration:

http://ellasinspiration.blogg.se/2010/august/parlplattor-en-kreativ-avkoppling.html?_tmp=efbffbe25e9c1d74c53c9faecad9bf406e787783

Kopiera länken ch kolla du med kanske blir du lika sugen som jag blev :D

Frysen är avfrostad och kylskåpet är fräscht. Före och efter bilder kommer sen!  Underbart käns det!

Puss o kram // Ammie

Måndag

Idag var den en ny utmaning i Rensa i röran! Och denna gång blev det frosta av frys, rensa kylskåp och skafferi. Bonus var fixa i recepten. Åh just nu frostar jag av frysen! Mycket vatten blir det. Ojoj kanske skulle göra det oftare.
Fixa med recepten kan jag göra ipauserna när det är one tree hill!

Hej så länge! Bilder på rensningen kommer sen :D

Puss och kram // Ammie

Uppdaterar i länklistan

Massa nya bloggar som jag ska följa. Det är underbart! Fin fina fynd och tips och idéer får man på nätet! Snart blir det One tree hill. jag sträckte min ena skuldra när jag skulle göra yoga. Skulle ha jobbat men ikväll men blir inte så. Ska ta hand om min rygg!

Puss o kram // ammie

Retro Elephant

Jag skickade ett mejl med en förfrågan om en beställning till den här tjejen: www.retroelephant.com. Jag ville köpa en börs av henne. Hon är duktig på att sy och syr allt möjligt, men nu var jag ute efter en börs.
Skrev i mejlet vad jag gillar, blommor och gärna färgerna orange och brunt. Tittade efter i bloggen och hittade ett tyg som jag fastnade för.
Nu har hon svarat med ett förslag och gissa vilket tyg?........det jag hade fastnat för. Jag är imponerad! WOW! Så nu blir det en fin fin börs i det tyget ;)

Just det imorgon blir det ny utmaning från Rensa i röran. Mitt smyckeskrin är rensat och klart. Det blev lite som jag ska skänka och lite som jag ska ge bort i present. Min mor ville ha mitt Hello Kittyhalsband. Hon är helt tokig i Hello Kitty.

Åh idag har vi varit på marknad med vänner och jag hittade en perfekt present till underbaraste lillprinsen :) Åh kommer bli sååå bra!

Imorgon kommer en kär vän hemifrån och hälsar på. Jag är ledig två dagar så vi ska turista i Halland :D

Puss o god natt // Ammie

Rensa i röran

Jag har hoppat på rensa iröran på bloggen http://plateofcupcakes.wordpress.com/. Första utmaningen var rensa i badrumsskåp och medicinskåp bonusen var att rensa i smyckeskrinet.
Konstigt för i helgen rensade jag just i badrumsskåpet. Skönt var det och fick ihop en del att slänga. Jag tar mig an bonusen istället.
Jag känner att det kommer att bli en utmaning. Många smycken som jag har fått av fina männiksor och många smycken som jag har ett minne till. Vilka ska jag spara och vilka ska jag göra mig av med? Nu har jag i alla fall trasslat upp alla smycken och lagt i högar. Egentligen är det inte många smycken som jag använder längre. Mitt favoritsmycke är ett stort träd från smyckesföretaget Pilgrim. Det fick jag av min sambo.

Detta med att rensa i smyckeskrinet kommer att ta en vecka.

Hoppa på utmaningen rensa i röran du också :D

Puss o kram // Ammie

Två anledningar till att bo i Umeå

Min kära vän från för bor där och i Umeå har ett gäng startat ett klädbibliotek :) Underbart. Kolla här : http://umeakladbibliotek.wordpress.com/

Jag vill också ha ett klädbibliotek fast i Varberg. Vilken idé, spara på miljön!

Idag är jag ledig och en del av dagen kommer att gå åt till att bestämma vilka bildre jag ska framkalla från drömresan ;)

Vilken dag det här kommer att bli.

Puss o kram // Amanda

Hm kanske tar jag en sväng förbi röda korset i Södra näs :)

RSS 2.0