ledig och soligt väder

Idag har jag varit hos frisören och fått en fin sommarfrisyr. Puh så skönt att bli av med allt hår i nacken. Har äntligen införskaffat mig Loppisboekn av Ida Magntorn. Dock blev det lite spill i den för jag kunde inte hålla mig till efter jag hade ätit mat. Hehe men men. Underbar säger jag bara. Snart blir det stranden by noght med god mat och trevligt sällskap :) Härligt att bo vid kusten en sådan här dag.
Fågelkrokarna är på plats och bilder kommer en annan dag. Mina träbokstäver har svärfar sågat ut och det kommer bli så bra när det blir färdigt. Ska bara slipa och så och måla och kanske decoupage på dem också ;) Ska fundera lite.

Puss o kram // Ammie

Blogcandy hos scraplagret

Åh här ska det tävlas igen. Underbart. Jag är gärna med och tävlar om fin fina stämplar.


Håll tummarna för mig nu och var själv med och tävla :D

http://scraplagret.blogspot.com/2010/06/blog-candy-midsommar.html

Kram // Ammie

Beställning av krokar

Nu blev det fågelkrokarna i två olika färger i hallen. Och sen en klädhängare att sätta upp på dörren i sovrummet. Åh så fint det kommer bli. Kommer bilder sen ;) Jag känner att jag vill ha ordning och reda i sovrummet. Min sambo bara slänger sna kläder överallt. Så nu ska det bli ändring med det.

Puss o godnatt // Ammie

Klädhängare i hallen

Jag behöver hjälp! Vill ta bort vår stora otympliga klädhängare på fot i vår hall. Usch usch. Nu söker jag fina klädhängare. har sett en med en fågel på. Den är fin men skulle den passa? Hm ja det är frågan. Ska jag kanske vänta på en kreativ idé och göra en själv? Men hur isof? Hm. Snälla hjälp mig. jag behöver lite stöd. haha kunde inte tro att det skulle vara så svårt men men.

Ha en fin fin dag! kram Ammie

http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a06071&page=1&countrs=12&size=12&method=search&alt=&sokfalt=Sparrow&visa=
här är fågelkroken i en färg!

Uppdatering

Mycket att göra så innan skolan slutar. Puh säger jag bara. Nu har jag snart gått två terminer i skolan. Här kommer bilder på vad jag har sysslat och pysslat med på senaste tiden :)Oj vad många bilder det blev. Kjolen har jag sytt själv och jag är väldigt nöjd och stolt över mig själv. Hyllorna har äntligen blivit av också och finns i min pysselhörna!

På fredag åker jag äntligen hem till Hultsfred! Underbart ska det bli, det är ett tag sen sist och jag saknar alla mina nära och kära.
Jo bricka fyndade jag på en loppis i Långås en bit utanför Varberg ;) Så härlig, jag var bara tvungen att äga den. Jag ska ställa tapetklädda konservburkar i den och i konservburkarna ska jag ha saxar, pennor och andra verktyg som behövs när jag pysslar!

Puss o kram. Nu blir det en god bok och bra musik.

RSS 2.0