Två dagar utan

en del av mig som har varit med mig nästan hela livet. Jag har låtit bli att bita på mina naglar och fingrar i två dagar. Det känns hur bra som helst. Jag behöver inget kladd från apoteket som smakar illa. Jag ger mig bara tusan på att klara det.
Igår var jag på bodypump för första gången vid klockan sju på morgonen. Det var hur jobbigt som helst, men kul. Blir fler gånger kan jag säga. Här ska byggas lite muskler. Hehe som V sa: Det finns muskler där under någon stanns ;) Hehe, både hon och jag ser resultat. Kul. Fredag och inläsningsdag. Lite plugg och ikväll kvalitetstid med H. Hon har blivit en nära och kär vän. Jag är så glad att jag har henne!

På söndag ska jag på bodycombat. Det ska bli intressant. Hehe här ska trötas ut muskler.

Puss o kram // Ammie

Vecka 4

2,5 jordkot, hoppsan. Byta till lågergilampor i alla fall. Cykla och promenarar gör jag så mycket som möjligt.
Kursen ger mig perspektiv och får mig att börja fundera. Hur lever jag? Efter en vecka godis och kakor känns livet lite upp och ned. Plötslig trötthet varvat med yr i bollen. Ja ja, nu är avgiftningen på gång.

Åter tillbaka till studierna, sakta men säkert framåt.

Puss o kram //Ammie

Tiden som har gått

Har börjat en ny kurs. Den verkar vara väldigt innehållsrik och intressant. Massa lärorik litteratur och många texter som får mig att börja reflektera. I pysselrummet ligger nu en vaxduk med orange bakgrund och vita prickar. Det ska jag ha som underlägg på hela skirvbordsytan. Det får göras någon gång snart.

Nu till en tävling som jag är med i hos Emma Jansson, fotograf, illustratör och målare!
Gå in du också och var med och tävla om kort och magnet av hennes illustrationer http://naeturfrost.blogg.se/

Nu blir det halv åtta hos mig och sedan ska jag ta reda på hur många jordklot jag gör av med ;)
Puss och hej!

Bättre sent än aldrig

Bilder på delar av julkortsskörden som jag skickade ut till Sveriges alla hörn!Här kommer annat julpyssel jag har gjort:

Nu vill jag att det ska vara vår. Kransen på dörren ska snart bort i alla fall och ersättas av något annat kreativt ;)
Idag har jag beställt vaxduk och en häftpistol så jag ska klä in skrivbordet i pysselrummet. Underbart kommer det bli (i alla fall som det ser ut i mitt huvud )

Puss o kram.

Funderingar och tävlingEn av mina favoritbloggare har en give away och jag är med och tävla. Tävla du också vetja. Gå in på http://gallerry.blogg.se/

Har funderingar på att starta en slags forum på min mejl. Jag tänker mig att mina vänner och andras vänner ska kunna tipsa varandra om olika saker. Ja det kan vara allt från boktips, bloggtips, mattips och pysseltips. Jag tänker mig att alla tar dela av tipsen. Jag vet att vi människor sitter på massa bra tips och idéer och varför inte dela med oss av dem ;)
Jag börjar med att tipsa om boken Marshmallows till frukost. Den är hur bra som helst och grep tag om mig. Trodde det skulle vara chicklit men det var något helt annat.

Nu ska jag fundera vidare på min tanke ;)

Puss o kram // Amanda

RSS 2.0