Här kommer bilder jag knäppte

på min höstpromenad med mitt sällskap canon Eos D1000 ;) Jag älskar verkligen hösten med alla dessa underbara färger!Jag tycker det är hur kul som helst att experimentera med bländare och slutartid! Härligt. Mycket att lära mig men mycket bättre en automatisk fotografering. Nu får jag välja själv när blixten ska vara med och mycket mer!

Puss och kram // Ammie


Fotokurs

Jag skaffade mig ju en kamera tills vi skulle åka till Frankrike! Till saken hör avv under hela resan använde jag mig av automatisk fotograferiring. Inte så kul men fin fina bilder blev det ju ;)
Bestämde mig för att börja en fotokurs och i onsdags startade den. Underbart. Ledaren hade gjort en powerpoint om olika inställningar. Sen gav han oss en läxa. Vi skulle hem och läsa på i manuallen för kameran. Hm tänkte jag, men idag var jag ute och fotade lite. Kul som tusan, vill bara skaffa ett till objektiv också som har lite zoom. Mern det får bli framöver.

Kul att använda sig av kameran på riktigt nu.

Nu ska jag fortsätta på mitt skolarbete! Skönt men lite välbehövlig paus iaf

puss o kram // Ammie

Det är mycket just nu

Skolan har börjat och det är mycket som ska hinnas med. Det är en kort kusr på ca en månad. I slutet av kursen har vi en artkunskapstenta på massa växter och djur. Det är roligt att lära sig lite om några arter som finns i naturen!
Rensa i röran utmaningen har jag inte prioriterat, får se om det blir lite i helgen.
Igår städade jag lyan i alla fall, det var välbehövligt. Borde göra mer utrensning.

Puss o hej // Ammie

RSS 2.0