Fynd

från gårdagen och när jag var i Kungsbacka.

Kungsbacka: Lyktan på första bilden har jag gjort av en ciderburk.
I muggarna ska vi smala fina stenar tyckte Anders! Vilken bra idé. Här ska plockas sten i Frankrike :)

Himle bygdegård: Jag har fyndat mina första rörstrands. Underbart. Nu ska jag ha flera. Sommar heter tallrikarna. Så fint mönster.
Här är hela skörden minus kryddburkarna.

Mina kära kryddburkar som jag började gilla och började samla på. Igår hittade jag sex stycken men tre av dem hade jag sen innan. men lycka över att tre nya har flyttat upp på kryddhyllan.

Kryddorna på den andra hylan står i bokstavordning. Hehe brås på min far tror jag.

Lyssnar på Winnerbäck och saknar, saknar att jag inte kan se honom i sommar. Men jag ska till mina drömmars land: FRANKRIKE!

Puss o kram


I dreamt a dream


En del har hänt i mitt känsloliv och inatt har jag drömt. Jag tror att drömmen bearbetar det jag har upplevt och på sätt blir jag starkare. Jag sätter mig själv i första rum och behandlar mig själv som min bästa vän. Jag ogillar tomma ord och löften. Kan man inte hålla något så kan man istället hålla käften. Jag orkar inte lägga energi på er längre! Allt har förändrats och jag mår bra. När jag stod och diskade förut kände jag ett lugn i hela kroppen. Jag är lycklig här och det börjar ordna till sig. Det finns männsiskor som bryr sig och det finns människor jag trivs med. Tack för att ni finns!
Särskild saknad känner jag för Sara i vår stora huvudstad. Hoppas vi ses snart! Ta inget förgivet och ta vara på varje dag som det är en gåva.

Puss o kram

Igår var jag på loppis i Himle. Ojoj vilka fynd jag gjorde. Kommer bilder senare om jag hinner fota innan jobbet :)

Min karta del 1 Varberg med omnejd!

Nu ska jag dela med mig av mina second hand affärer och loppisar. Jag kommer att skriva gatnamn, eventuellt telenummer, öppettider och en kort beskrivning om hur stället är. Först och främst kommer jag dela med mig av ställen i närheten av Varberg men också på andra platser i Sveriges långa land.

Bois second hand VarbergBirger Svenssons väg 28
Öppettider: ons 16-18 lör 9-13

Många gånger kan du hitta fynd här. Priserna är humana och rimliga. Här finns kläder, porslin, böcker, möbler och annat smått och gott.

Gif second hand Varberg
Hammervägen 5
Öppettider: ons 17-20 lör 9-13

Mycket folk och priserna är ofta högt satta på varorna. Här finns kläder, porslin, möbler, böcker och annat smått och gott. En välbesökt second hand i Varberg, men ingen favorit för min del.

Röda korset Varberg
Ägovägen 6
Öppettider: återkommer med det när jag vet!

Priserna är högt satta här och känns inte som att man kan göra några speciella fynd. Här finns kläder, porslin, böcker och annat smått och gott.

Pingstkyrkans second hand Varberg
Susvindsvägen 13
Öppettider: ons 14-18 lör 9-13

Det här är en personlig favorit och här gör jag alltid köp. Priserna är humana och överkomliga. Här finns möbler, proslin, glas, böcker, kläder och annat smått och gott.

Nostalgirundan Varberg
Östra långgatan 45
Telenummer: 034083200
Öppettider: mån-fre 11-18 lör 10-14
Hemsida: www.nostalgirundan.se

Mer än antikaffär än en second hand affär. Priserna är höga men här finns lite av varje för den som är intresserad. Här finns möbler, porslin, glas, lampor och annat smått och gott. Kul att gå in i och bara titta runt om man inte har så mycket pengar.

Retro design
Varberg
Drottninggatan 37
Öppettider: varierar från vecka till vecka. Sök på google så hittar du.

Här är mer en antikaffär än en second hand. Finns mycket fint att titta på om plånboken är tunn. Här finns design porslin,, möbler, glas, möbler och annat smått och gott. Definitivt värt ett besök!

Antik och gammalt affär Kärradal
Gata: Okänd
Öppettider:juni,juli,augusti 8-19

Har ej besökt den ännu, kommer beskrivning senare efter besök.

Brygghusets second hand Bua
Gata: Ligger precis vid shellmacken i Bua, i närheten av fiskehamnen.
Öppettider: tis 16-20 lör 10-14 sista söndagen i månaden 10-14

Har varit där en gång och fick ett gott intryck. Priserna är överkomliga och här kan man göra fynd tror jag. Här finns porslin, möbler, böcker, kläder och annat smått och gott. Kommer definitivt att besöka den flera gånger!

Möbler och gamla ting Spannarp
Gata: mitt i Spannarp efter den skarpa kurvan.
Öppettider: återkommer med det när jag vet.

Massor att titta på och hur många rum som helst med fina saker. Har variot där en gång och fick ett gott intryck. Här kan du hitta allt möjligt. Priserna varierar men är överkomliga. Här finns möbler, porslin, glas och annatr smått och gott.

Flera tips kommer en annan dag. Då tar jag mig igenom Falkenberg!

Puss o kram Ammie

Helgen som varit i bilder


Hoppas

Åh var är min skaparglädje? Jag skulle kunna göra massa skaer så som ett kort till min bror, ett kort till en vän, måla mina träbokstäver. Men jag har ingen lust alls. Hm konstigt. Jag har i alla fall varit i Kungsbacka på Röda korset idag och fyndat. Dit åker jag gärna igen och i närheten ligger också resurshuset Gruvan men de hade stängt. De har öppet på måndagar,, onsdagar och fredagar så nästa gång ska jag pricka in ett besök där.

Åh älskar min kamera. Blir att lägga upp bilder här snart. Helgen spenderades bakom min kamera kan jag säga. Snart åker jag och min kärlek till Frankrike. Vi ska hälsa på min vän i Vannes och på hemvägen gör vi Paris. Underbart att få lite semester, längar så och är lite smått nervös men kul ska det bli.

puss o kram // Ammie

RSS 2.0