Tentan är över och det är helg!

Den här helgen ska jag bara njuta och ha det gott. Det betyder second hand och loppisrunda, pyssla kort och sy och umgås med fin fina människor. 

Här kommer ett kort jag har gjort till min svärfar som har fyllt år. Jag säger bara gränsöverskridande ;) hehe jag är skadad av tentan något otroligt men men det är väl en bra sak!?

 

Bara vanligt vatten. dripp dropp

Idag regnar det. Gud så underbart skönt. Nu ska snön bort! Kom på att jag inte har visat det jag pysslade hos F.
Så här kommer det:För ett tag sen hittade jag en fin fin vas på en secondhand i stan och ville göra blommor. jag gjorde bollblommor :)Här är de: 

Och en bild på mitt pågående projekt pysselhörnan:Puss o kram
Nu blir det tentaplugg. Till helgen blir det ÄNTLIGEN pyssel! Underbart, längtar så :D

Inga fler pyssel och inspirationsböcker

för tips, råd och fiffiga och roliga idéer finns här ute på nätet. Har just nu satt ihop en flik med favoritbloggar. Den kallar jag kort och gott för Inspiration. Fär det e just vad det är.

Jo igår blev det pyssel med F och jag gjorde ett födelsedagskort och en LO. Men bilder kommer en annan dag. Födelsedagsbarnet kanske tittar i min blogg ;)

Puss o hej.
Äntligen kör ikväll :D

Utlottning

Jag och en nyfunnen vän var och fikade förra veckan. Jag blev förtjust i en tavla som någon hade målat det var flera änglar på den. Funderade på att den skulle passa fint på min tänkta tavellist ;)
Nu har Helt Enkelt en utlottning av en tavla och den föreställer en ängel :)

Kolla in:

Här är hennes blogg. En inspirerande och påhittig bloggerska :D

RSS 2.0