EGOlogisk

Det här ska bli en EGOlogisk sommar för mig! Det känns som något stort är på gång att hända. Jag känner det på mig. Idag hittade jag till en tänkvärd och inspirerande blogg: http://ulrikagabriel.blogspot.com/.Kika in den du med vet ja ;)
Nu ska vi snart iväg på kvällsmat och spelkväll hos en av A:s bröder. ha det fint allesammans

Puss o kram
Håll tummarna för att jag får jobba snart, gärna på förskola :)

Kommentarer
Postat av: Kristiina

Hej....UUUUUNderbara tyger. Retro forever säger jag bara...Min bruna klänning hittade jag på Vintage-affären i Varberg. Den är av märket nümph. Hade aldrig hört talas om det tidigare. Det är ingen riktig retro, en nyproducerad. Provade många klänningar där på Vintage, ville ha ngt extra på mitt vernissage, men valet föll på lite 70-tals romantik...haha...typiskt mej...men du! DU har underbara tyger. me like. säljer du sådana plädar med fyrkanter av retro-tyger- om du gör det- så är jag intresserad. Skicka gärna prisförslag och bilder om du har. Annars så vill jag att du kommer förbi mej och kollar in vilka färger som skulle passa i vårt vardagsrum. Du är välkommen. Vad kul det lät med Island!!! Vad studerar du nu? oops, lite nyfiken är jag allt. Wow. Otroligt häftigt att åka dit och plugga! OCH du- kul med pysselpartyn! Anordnade en sådan på Second Chance (har du säkert varit i) för ett par månader sedan. Vi visar vad vi gjorde i ett glasskåp där. Vill du visa lite vad man kan göra med second hand-varor så är du hjärtligt välkommen att visa upp. Man får inget betalt dock, men det är kul med lite mer ideér att dela med sig till andra pysselgalna. Jag är ansvarig för detta så du kan bara maila mig om du har ngt kul att visa upp. Vi är glada om fler vill vara med. Den här veckan har jag hand om skyltningen där, vi får se vad jag hittar på. Ojdå, det blev ett långt inlägg, men blev lite inspirerad av din härliga stil. Hejdå så länge.

see ya!

//Kristiina

2011-06-07 @ 18:05:00
URL: http://www.kristiina.se
Postat av: Kristiina

Hej.

Det ska vara en filt för vuxna i sådana fall. Typ storleken 120x150. Har en Mairo-kudde med tyget Baronessa på en kudde :

http://www.mairo.se/sv/baronessa.html

Den med blått, grönt och rosa så ngt i de färgerna skulle passa...Annars är det, som sagt bara komma förbi. Är oftast hemma på kvällarna. Får jag först bara höra om priset...? OCH sedan kan du kontakta mig om du har ngt att ha med i lilla glasskåpet på second chance...men stressa inte, ta det när du hinner. Tänkte snart ha en workshop där vi gör om lite krukor för det finns så gott om dem. Kanske du vill hänga på?

Ha det gott. Vi hörs igen.

2011-06-08 @ 18:56:35
URL: http://www.kristiina.se
Postat av: Sanna

Underbara fynd här nedan.. <3 Skall kolla in länktipset när jag får tid över.. =)



SV: Kul att du gillade min nya frilla! =)



Ha en toppenfin helg!

Kraaaaam

Sanna

2011-06-10 @ 21:21:36
URL: http://krimskramsan.bloggplatsen.se/
Postat av: Kristiina

Hej.

Nu hann jag slänga ett getöga på ulrikagbriel och ja- det var en sann inspiratör!

Jag tänkte- i och med att min soffa är svart, så kanske det ger en "modern touch" med svart fleace på baksidan.

Usch- jag vet inte vad man kan ge för en sådan filt. Du får fundera ut ett pris- det är ju din kreation ; )...man får bara bestämma sig vettö...hihi. Jag veeeet, det är svårt, tro mig, jag säljer tavlor var och varannan vecka...men ett tips är att bestämma sig för ett pris och om kunden inte nöjer sig med det så får det vara eller så får man vara lite smidig ibl med priset (beror ju på omständigheterna, jag har gett mkt billigare priser till mindre bemedlade...) Detta är tipset jag kan ge. Fundera och ge ett prisförslag så får jag helt enkelt svara ett ja eller nej.

Jag är på second chance och jobbar i kassan idag (voluntärjobbar där)- om du vill komma förbi och säga hej...fast det är smartast i slutet (vid stängningen kl. 13.00) för det kan vara svårt att slita mig loss från kassan under försäljningen. Vore kul att träffa dig. Du känner igen mig, har den bruna på mig = )...Om du inte har tid så ses vi säkert ngn annan dag.

Ha en underbar lördag. Solen skiner!!

see ya! Give yourself a hug today and say "I am gooOOoooood!"...thihiiii

//Kristiina

2011-06-11 @ 07:56:22
URL: http://www.kristiina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0